• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

PowerColor Radeon R7 250

PCAXE_news

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
28.07.2009.
Poruka
5.817
Rezultat reagovanja
418
Moja konfiguracija

Da li može za gejming?

Posle plejade grafičkih karti namenjenih malo ozbiljnijem gejmingu koje su “promarširale” kroz našu redakciju, danas ćete imati priliku da čitate o pomalo zaboravljenoj i specifičnoj klasi uređaja. Zvezda današnje recenzije i jedan od predstavnika “jeftinih” grafičkih kartica biće Radeon R7 250.

Konkretno, na testu imamo PowerColor Radeon R7 250. Odlika PowerColor kartica je da su gotovo uvek jeftinije od konkurencije. Uštede su negde morale biti napravljene, ali kada je ova klasa uređaja u pitanju, zaista ne vidimo nikakav problem sa time. Garancija je standardno 2 godine, kao i za ostale PowerColor karte.

Ima li smisla kupovati danas jednu ovakvu kartu? Ostanite sa nama do kraja recenzije da proverimo.

Opširnije...

ZOMBI

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
14.12.2013.
Poruka
2.110
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
Besmislen proizvod.

Fallout 3

PCAXE Member
Učlanjen(a)
07.01.2015.
Poruka
800
Rezultat reagovanja
2
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Milos
CPU & cooler:
Amd Phenom II x6 1055 t,Thermaltake Contac 21
Motherboard:
880 gm-e41 msi
RAM:
2x2 + 4gb
VGA & cooler:
Ati Powercolor 5750 +Amd Sapphire rx 480 8gb nitro
Display:
Samsung 26 inch
HDD:
500 gb wd blue+160 gb wd
Sound:
Genius SW-G2.1 1250 gx-gaming edition
Case:
Raidmax Monster II
PSU:
Fractal design Tesla R2 800 W gold
Optical drives:
Samsung
Mice & keyboard:
Genius maurus x mis a tastatura logitech deluxe verzija neka
Internet:
Jotel
OS & Browser:
Windows 8.1 i mozilla
Other:
no data :)
Konkurencija jeste APU ali taj isti APU zahteva FM2+ socket sto znaci posebna maticna ploca,mislim da ce ovo uzeti neko ko koristi prastare graficke kartice(bar 3,4 generacije unazad),i to ako:

1.Crkla mu je stara graficka tipa 4870 ili 5770 i starije,a ne zeli da baci pare na novu maticnu plocu za novi APU i dovoljno mu je da igra na low i medium u slabijim rezolucijama.
2.Ima slab procesor i slabu graficku i hoce da malo dobije na perfomansama (Fps) a ima monitor niske rezolucije (do 720p) s tim sto mu se ne menja maticna ploca za novi APU.
3.Nije trenutno u povoljnoj finansijskoj situaciji a ne zeli da ceka (ima dobar procesor starije generacije primer.Phenom II X4 neki) a nece da menja maticnu plocu(FM2+) i da uzima novi APU.Takodje ima monitor male rezolucije.
4.Posebna grupa su roditelji koji ce svom klincu (posto im trazi jer zeli da igra GTA 4 :D) kupiti bas ovu na preporuku prodavca,na klince mislim na decu od da kazem 7 do 10 godina,mada mogu imati i manje godina.

Poslednja izmena:
Vrh