• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Genius Imperator

PCAXE_news

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
28.07.2009.
Poruka
5.794
Rezultat reagovanja
409
Moja konfiguracija


Pristupačan gejming

U poslednje vreme ste mogli primetiti dosta vesti iz kompanije Genius. Ako ste obratili pažnju u žiži su bili gejmerski proizvodi - miševi, slušalice isl.

Zbog svega toga logično bi bilo da dobijemo na test jedan od gejmerskih proizvoda iz ove kompanije i to se desilo - na test nam došla gejmerska tastatura pod imenom Imperator, koja bi trebalo da nas impresionira. Nas nije lako impresionirati, te smo rešili da vidimo kako će se Imperator snaći na našem testu.

Kao i njegovi mnogobrojni konkurenti i kompanija Genius se uključila u gejming svet ne bi li igračima ponudila nešto novo i drugačije. Da li je Imperator korak ka tom cilju? Ostanite sa nama do kraja ove recenzije, pa to i saznajte.

Opširnije...
 

Steamroller

Moderator
Učlanjen(a)
22.01.2011.
Poruka
9.655
Rezultat reagovanja
17
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i7 2600K @4.8 w/HT CM Nepton 280L
Motherboard:
Gigabyte Z77X-UP7
RAM:
4x4Gb Patriot @1866MHz
VGA & cooler:
ASUS 280X + Morpheus + 2x NF-F12
Display:
2x Dell U2312HM
HDD:
Samsung 840 Evo 120GB
Sound:
Integruša
Case:
HAF XB
PSU:
Seasonic SS-620GM
Mice & keyboard:
CM Storm Recon White + Genius Imperator
Internet:
Cable 20/2
OS & Browser:
Win 7 64bit
Other:
Fluffy Cat and Dog
Ja sam duže vrene furao tastaturu i bio sam veoma zadovoljan. Nisu najtiši tasteri na svetu, ali ima kršten, standardan layout. Ne znam kako bi se pokazao za gaming, meni za fotošop puno pomaže sa makro dugmadima... Jedini velika mana sa moje strane je što se multimedija dugmići ne mogu reprogramirati.
 

Fallen

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
30.08.2011.
Poruka
2.884
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
To stoji. Meni je bilo zgodno sto za svaki makro mogu da dodelim program koji pokrecem preko makro-a, dosta mi je pomoglo oko pisanja, slika I slicnih stvari.
Media tastere sam slabo koristio jer mi je recimo Volume + - na misu. Realno ne vidim potrebu da I ti tasteri budu podesivi jer tastatura ima vec dovoljan broj tastera kojima moze da se dodeli druga funkcija. :)
 
Vrh