Da bih mogao da se sa mog windows kompa povremeno kačim na 20ak windows kompova od kolega u firmi. Nisu baš svi kompovi u istoj mreži, ali većina jeste.@Gibli: zavisi za kakvu upotrebu ćeš koristiti.
Kod manjih firmi može da prođe real vnc.
Opet, čuo sam da neki koriste ultra viewer (ne drži me za reč, tako sam zapamtio).
Ultra Viewer izgleda ok za povremenu upotrebu.Real vnc nemoj ni da probaš. On, traži registraciju na e-mail. Mislim da bi imao 20-ak registracija. A za ultra viewer (ili ultra vnc) ne znam.
Kod manjih firmi može da prođe real vnc.
Što se real vnc tiče da. Zato sam i napisao da "može da prođe". Pod tim sam podrazumevao da:ako je za firmu onda nijedan nije free. free su za personal use.
U ovom slučaju pod "free" podrazumevam da kretor(i) programa neće da "prave problem" što njihov program koristim za povremenu, kratkotrajnu (jednom u 15 dana, često i ređe) kontrolu jednog od 20 kompova i nekoliko puta godišnje celu grupu kompova (jedan po jedan) kad radim neka ažuriranja softvera.ako je za firmu onda nijedan nije free. free su za personal use.
Mislim da je AnyDesk free i za komercijalnu upotrebu.nece kreatori praviti problem, nasa inspekcija hoce. ako je tvojoj firmi ok da rizikuje i plati kaznu koja je mnogo veca od te licnence, onda mozes bilo koji da koristis.
Can I Use the Free Version of UltraViewer for Commercial Purposes? Understanding the Differences between Free and Paid VersionsThe free version of UltraViewer can be used by anyone, including individuals and businesses, for both personal and commercial purposes.