• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Nedavni sadržaj od Lucian

  1. Lucian

    Tastatura za gaming

    Ne razumijem se uopste u tastature, tek sada sam otkrio vrste switcheva na google-u i rekao bih da bi meni najvise odgovarao Switch Cherry MX Brown i Switch Cherry MX Red. Ne znam kolika je razlika izmedju ova 2, uglavnom bih volio da se lako pritisnu i da bude necujna tastatura. Pored toga...
  2. Lucian

    Tastatura za gaming

    Slazem se. To je moj maksimalni budzet, necu insistirati na bas toj cijeni. Sta mislite o Razer Blackwidow? Vidim da nije toliko skupa, zanima me ima li neko iskustva sa Razerom? Hvala vam na pomoci, sacekacu jos misljenja.
  3. Lucian

    Tastatura za gaming

    Pozdrav, planiram kupiti novu tastaturu za gaming (pretezno zbog LoL-a). Zanimaju me vasa misljenja o najboljoj mehanickoj tastaturi, budzet do 180e.
  4. Lucian

    Najbolji monitor za RTX 2070 Super

    Zanima me koji je najbolji monitor za RTX 2070 Super? Planirao sam neki 2k od 27", moj budzet je 500-550e.
  5. Lucian

    Tema o popustima za igre

    CELESTE
  6. Lucian

    Tema o popustima za igre

    Steam Sale iz godine u godinu sve jadniji i jadniji. Daju mi tokene da trosim na retardirane stickere, a kupon od 4.5e dobijam tek ako potrosim preko 30e. Sa druge strane, Epic daje kupon od 10e na samoj registraciji, sto znaci da se moze kupiti The Division 2 i AC Origins za 4.99e kao i Metro...
  7. Lucian

    Monitor do 250e

    Jos misljenja? Isao bih i do 300e.
  8. Lucian

    Monitor do 250e

    Koji monitor preporucujete do 250e, eventualno malo skuplji? Koristio bih ga za gaming i malo photoshop.
  9. Lucian

    Problem sa monitorom

    Danas nosim racunar i monitor u servis pa ako otkriju o cemu se radi napisacu ovdje kako bi pomoglo u buducnosti nekome ko ima isti problem.
  10. Lucian

    Problem sa monitorom

    Vidjecu da i to isprobam kad mi stigne produzni. Inace opet su mi se pojavile pruge nakon sto komp (i monitor) duze rade, i te pruge nestanu u oba slucaja: kada restartujem racunar ili iskljucim i ponovo ukljucim monitor. Medjutim, monitor i dalje treperi iako vise nema pruga.
  11. Lucian

    Problem sa monitorom

    Evo snimak ekrana, ovo se desavalo maloprije, nakon sto je racunar radio 6h. Kada sam iskljucio monitor iz struje i opet ukljucio, ne pojavljuju se ove pruge, nego se samo mijenja brightness svakih par sekundi.
  12. Lucian

    Problem sa monitorom

    Da, hvala na savjetu. Zato cu ga i kupiti, bez obzira na ovaj moj problem. Kopka me to sto sam spojio ovaj komp sa drugim monitorom a i monitor sa drugim racunarom i obe kombinacije funkcionisu bez problema. Jedino kombinacija moj monitor - moj komp pravi problem. Mozda nisam dovoljno dugo igrao...
  13. Lucian

    Problem sa monitorom

    Testirao sam sa ruterom, nazalost nije u tome stvar. i dalje blinka i kada sam ga iskljucio iz struje. Kupicu ovaj produzni pa cu javiti rezultate. Hvala svima.
  14. Lucian

    Problem sa monitorom

    Jeste udaljenost je bukvalno 10cm, provjericu i to!
  15. Lucian

    Problem sa monitorom

    Hvala. Kupicu ovaj produzni pa cu vidjeti u kom smjeru ide ovaj moj problem. Inace imam RTX 2070 Super i AMD Ryzen 5 3600. Napajanje je Cooler Master Bronze 650W. Postoji li mogucnost da je do napajanja? Obzirom da sam spojio moj komp na drugi monitor vise puta i nikako za sada nije treperilo.
Vrh