• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Nedavni sadržaj od Djordje223

  1. D

    Koje slusalice odabrati

    Nista polovnjaci
  2. D

    Koje slusalice odabrati

    trazim neke za malu cijenu a ne od 50 eura
  3. D

    Koje slusalice odabrati

    Trazim neke slusalice za malu cijenu a najbitnija mi je udobnost. Nemam nekih izbora kod sebe ali sam sveo na fantech HG16 i HG20, ali ne znam koje su bolje pa ako neko moze da mi napise.
  4. D

    laptop sa dvije graficke

    Imam druga, Ima neki asus tuf laptop sa jednom integrisanom grafickom i jednom od nvidia. Ali mu je problem posto bi integrisana graficka trebala da radi samo na desktop-u i nekim slabijim operacijama a nvidijina u igrama itd. Umjesto toga one mu rade u isto vrijeme i time smanjuju fps u igrama...
  5. D

    Monitor se sam spusta

    kada ga spustim dole sa dugmetom zakljuca se ali kad ga podigne nista se ne desi
  6. D

    Monitor se sam spusta

    Imam problem sa monitorom DELL 2007FP, kada god podignem monitor ili se odma sam spusti ili tek kad malo zadrmam sto, postoji li nacin da to nekako popravim? Trazio sam na internetu resenja nisam mogao da nadjem.
  7. D

    Dodatni tasteri na tastaturi

    mogu kliknuti tastere: izadju mi 3 opcije 1. Single key, Macro Setting, Multimedia a kada kliknem na macro izadje mi isto ka i kliknem na ovaj macro settings i mogu samo da record-am sta sam kliknuo u tom trenutku i da namjestim da kad kliknem to dugme opet desi se to sto sam snimio.
  8. D

    Dodatni tasteri na tastaturi

    Instalirao sam ja software ali nema opcije za ovo
  9. D

    Dodatni tasteri na tastaturi

    Zanima me posto sam kupio redragon shiva tastaturu i ima 6 dodatnih tipki g1-g6, e sada primjetio sam da mi se ti tasteri ponasaju kao tasteri f1-f6, zanima me moze li se to kako rijesiti da g1-g6 budu zasebna dugmad jer ovako mi ne znace nista.
  10. D

    kako dozvoliti 144Hz

    Imam druga i ima monitor sa 144Hz i staru graficku (zbog trenutnih cijena) HD5870. Skinuo je drivere i povezan je na hdmi ali mu racunar ne dozvoljava da stavi 144Hz, kako to da rijesi.
  11. D

    Steam

    ne u zivotu nisam pretrazivao dotu. niti sam sta kupovao sa marketa.
  12. D

    Steam

    transakcije i tu mi stoji za ovo sto sam kao kupio ovo od 7.50
  13. D

    Steam

    samo da kazem sta sam upravo saznao jeste da je za to vrijeme kad su mi otisle pare da je steam server pao na 4h. ne znam da li ima kakve veze.
Vrh