| Gaming | Vesti | Stiže Call Of Duty za mobilne platforme!
Vesti

Stiže Call Of Duty za mobilne platforme!

CoD 01

Activision u saradnji sa Tencent je danas objavio da Call of Duty dolazi na nove regije, Severne i Južne Amerike, Evrope i još… Call of Duty je nova igra koja pruža akciju iz prvog lica sa  mapama, modovoima, oružjem i likovima iz cele franšize, uključujući Black Ops i Modern Warfare. Razviijena od Tencetnovog pobedničkog Timi studija ekskluzivno za Android i iOS, igra pruža više modova igranja stavljajući igrače u 1 na 1 odmeravanje snage dok oni testiraju svoje veštine protiv igrača širom sveta.

Od danas se igrači mogu pre-registrovati za igru na sajtu www.callofduty.com/mobile. Po prijavi igrači će dobiti poslednje verzije i pristup otvorenom beta verziji koja izlazi ovog leta u određenim regionima.

Pružamo vam potpunu akciju iz prvog lica u novom mobilnom izdanju sa neverovatnim grafikama i pravim Calll of Duty igrom, rekao j Echriss Plummer VP za mobilne uredjaje u Activision-u. Zajedno sa neverovatnim timom iz Tencent-a donosimo vam kolekciju omiljenih mapa, modova igre, poznatih likova i oprobanih oružja naše franšize u jednom mestu prvi put na mobilnim uređajima.

‘’Call of Duty je sinonim za dobru i kvalitetnu igru, i naš tim nije mogo biti zadovoljniji da u saradnji sa Activision-om postavi istu na mobilne uredjaje, rekao je Steven Ma, SVP u Tencent HL. Sa našom expertizom u kreiranju igara, namenski pravljenih za mobilne uredjaje i igrače na istim, jako smo uzbudjeni da vam predstavimo novi način doživljaja Call of Duty-ja u kome će sve vrste fanova uživati.’’

Na Call of Duty za mobilne, igrači će iskusiti tečnu, borbu iz prvog lica boreći se prsa u prsa u omiljenim modovima kao što su Team Deathmatch, Search and Destroy and Free-For-All, u poznatim mapama kao sto su Nuketown, Crash, Hijacked i druge. Usput  će igrači otključati klasične Call of Duty likove, oružja i drugu opremu kako bi se opremili i prilagodili da budu najbolji među svim igračima širom sveta.

Objavljena od Activision-a i razvijena u Tencent-u, Call of Duty koristi Unity real-time 3d razvojno okruženje. Kao dodatak na multiplayer, uskoro ce biti objavljeni dodatni modovi igranja.

Za poslednje informacije posetite: www.callofduty.com/mobile, www.youtube.com/callofduty, i pratite @CallofDuty na Twitter-u, Instagram-u i  Facebook-u.

Cod 02

Izvor: Hero Advertising

Komentarišite na forumu…