| Vesti | AXE | Pojačan overklok tim PCAXE-a
AXE

Pojačan overklok tim PCAXE-a

pcaxe

Overklok tim PCAXE-a je pojačan novim članovima koji su mnogima već dobro poznati. Radi se o overklokerima iz Jagodine Moso-u, meaculpa-i i micri-u. Moso i meaculpa su nekada bili u Serbian XtremeOC timu koji je našu zemlju reprezentovao u svetu ekstremnog overkloka jedan period veoma uspešno. Pomenuti tim je u vreme socketa 939 više puta obarao svetske rekorde u maksimalnom kloku i SuperPi-u 1M. U malo izmenjenom sastavu i pod PCAXE grbom ovi ljudi se vraćaju na scenu i naravno to rade uz tri odlična rezultata.

 

 

Klokom od 3223MHz za AMD Sempron LE-1250 zauzeli su sedmo mesto na svetu u maksimalnom kloku tog procesora. AMD Phenom II X3 720BE su overklokovali na 5603MHz što im je donelo osmu poziciju na svetu u maksimalnom kloku pomenutog procesora.

Za kraj ostavili smo najbolje, a radi se o obaranju svetskog rekorda za maksimalni klok AMD Athlon64 X2 5200+ Brisbane procesora. Ovo je odličan rezultat s obzirom da je nekadašnji rekord iznosio 4022MHz.

Zahvalili bi se i kompaniji CRVENI DŽIN iz Jagodine na usutpljenom harveru i podršci koju pruža. Više detalja se nalazi u priloženom video materijalu.

 

 

 

 

AMD Athlon64 X2 5200+ Brisbane tema na forumu

AMD Phenom II X3 720BE tema na forumu

 

Komentarišite na  forumu

Đ

Đorđe Kovačević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar