| Vesti | AXE | 25 godina Cooler Mastera – PCAXE – Giveaway
AXE

25 godina Cooler Mastera – PCAXE – Giveaway

25GodinaCoolerMastera

Realno najveći giveaway ikad!

Za veliku pažnju i poverenje koju ste posvetili, kako i PCAXE-u, tako i Cooler Master-u, koji ujedno proslavlja 25 godina postojanja, ovoga puta, pripremite se, jer je ovo možda najveći giveaway ikada pokrenut.

U znak zahvalnosti, očekuje vas dosta poklona, bilo da ste gejmer kome je potrebna savršena oprema, ili neko ko želi da opremi svoj računar sa novom „garderobom“.

Šta možete očekivati? U igri je skoro sve od komponenti – Cooler Master se potrudio da sve komponente nađu put do svojih fanova i nisu nimalo posustajali po tom pitanju. Uglavnom, Dule je odlučio da zasuče rukave i pokaže vam šta vas očekuje u videu koji smo vam pripremili.

 

 

 

A šta je potrebno da učinite kako bi neki od ovih delova pripali baš vama? Ništa, osim da učestvujete u mini anketi koju smo vam pripremili. Takođe, nije obavezno da ste pretplaćeni na PCAXE, kao ni na Cooler Master Facebook stranicu. U svakom slučaju, ovim putem želimo da vam se odužimo na beskrajnoj podršci koju pružate i PCAXE-u, kao i Cooler Master-u koji je želeo da vas usreći povodom 25 godina postojanja. Uživajte!

 

Komentarišite na forumu

 

 

k

kocka

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar