• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na pshnd poruku u temi Vaši kućni ljubimci sa Like Like.
    Lani bila na sterilizaciji, a pošto kragna smeta i zdravim mačkama, a ne tek mačkama sa neurološkim problemima poput njenog, dobila je...
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na pshnd poruku u temi Vaši kućni ljubimci sa Like Like.
    Priznajte da imam najbolji stalak za kontroler. :d Lani, naša mala maca sa cerebralnom hipoplazijom.
  • pshnd
    pshnd je odgovorio(la) u temi Vaši kućni ljubimci.
    Lani bila na sterilizaciji, a pošto kragna smeta i zdravim mačkama, a ne tek mačkama sa neurološkim problemima poput njenog, dobila je...
    • IMG_20260521_142526.jpg
    • IMG_20260521_142512.jpg
    • IMG_20260521_142703.jpg
  • P
    peja81 je odgovorio(la) u temi Ručni satovi.
    Ja baš imam u planu neki kvadratni (ne pravougaoni "portret", takve ne volim). Certina i Tissot su imali dobre modele ali su vidim sve...
  • pshnd
    pshnd je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    Ufff... Odakle da počnem? :rotf: Prvo - set MOMO M-4 Four Season guma, montirano, izbalansirano, odrađena optika. Zatim naručeno...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Ručni satovi.
    @Dom1nat0R zar Tsuyosa nije od titanijuma, zato je lakši... Meni je Zenshin Super Titanium prelep sat baš zbog neobicnog oblika kućišta...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Ručni satovi sa Like Like.
    Bio sam ubedjen da sam postovao u ovoj temi ali nisam se pronasao. Ovo je moj ljubimac
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Posle iznenadne smrti statok hitno je morao da se kupi nov zamrzivac. Ovog puta u pitanju je VOX model.
  • Pjanovic
    Pjanovic je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    End nau samting komplitli difrent :) Imam veliku terasu u stanu i hteo bih da je prekrijem. Terasa je oblika cetvrtine kruga, precnika...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na peja81 poruku u temi Ručni satovi sa Like Like.
    https://www.certina.com/en/watch/ds-action-day-date-powermatic-80/c0324301104100 Jedan od generalno omiljenih.
  • Pjanovic
    Pjanovic je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Taj zen3 x3d je u rangu jeftinijih običnih iz zen4 7000 serije Nije loša kombinacija 7500X3D, 2X8 5600/40 i neka b650 za oko 600-700€...
  • P
    peja81 je odgovorio(la) u temi Ručni satovi.
    https://www.certina.com/en/watch/ds-action-day-date-powermatic-80/c0324301104100 Jedan od generalno omiljenih.
  • Drakuloni
    Drakuloni je reagovao(la) na AXE poruku u temi Seasonic PRIME TX-1600 Noctua Edition sa Like Like.
    Najbolje napajanje ikada!? Sekiraši, dok se pripremamo za ASUS ProArt kreativni skup za 2026. godinu koji će se održati na Fakultetu...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Taj zen3 x3d je u rangu jeftinijih običnih iz zen4 7000 serije Nije loša kombinacija 7500X3D, 2X8 5600/40 i neka b650 za oko 600-700€...
Vrh