• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Smešne slike 2026 sa Like Like.
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Ručni satovi sa Like Like.
    Bio sam ubedjen da sam postovao u ovoj temi ali nisam se pronasao. Ovo je moj ljubimac
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Ručni satovi.
    Lep sat, deluje kvalitetna zavrsna obrada... Ali... :) Licno ne volim kada je sat "kockast", odnosno ima kockaste elemente - bilo da je...
  • LiDragon
    LiDragon je odgovorio(la) u temi Smešne slike 2026.
    Vise je kiselina nego oil.
    • 703110787_957680167251846_6682810508667488193_n.jpg
  • Novatech
    Novatech je odgovorio(la) u temi Parfemi i toaletne vode.
    Wauuu @Dom1nat0R se setio da postoji tema, ja ne verujem. Liquid Brun je odličan parfem na temu Althaira, dosta bolji od Magnetica ali...
  • P
    peja81 je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Parfemi i toaletne vode sa Like Like.
    Cena za 30ml kriminalna :d https://www.punmiris.com/parfem/Parfums-de-Marly/Althair-84109.html
  • C
    CA_RIA je reagovao(la) na fotoronin poruku u temi Temperatura procesora sa Like Like.
    Ali bi PC trebao da ima svoj sistem samozastite te da se gasi kad predje neku temperaturu . A 110 je BAS puno..Bdw pre xzy godina imao...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Ručni satovi sa Like Like.
    Tsuyosa me malo "razocarao" tezinom i nekako sam steko utisak da mu narukvica nije na nivou za to koliko kosta. Kao da zvecka, kao da...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Ručni satovi sa Like Like.
    Roamer iz nekog razloga nije nesto preterano prihvacen u svetu horologije. Iako je svajcarac i imaju odlicne modele. In house mehanizmi...
  • fotoronin
    fotoronin je odgovorio(la) u temi Temperatura procesora.
    Ali bi PC trebao da ima svoj sistem samozastite te da se gasi kad predje neku temperaturu . A 110 je BAS puno..Bdw pre xzy godina imao...
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Parfemi i toaletne vode.
    Cena za 30ml kriminalna :d https://www.punmiris.com/parfem/Parfums-de-Marly/Althair-84109.html
  • P
    peja81 je odgovorio(la) u temi Parfemi i toaletne vode.
    Da, imam i taj. Magnetic je čiji klon? Morao da pitam koleginicu pre neki dan šta je prsnula...
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Parfemi i toaletne vode.
    Po meni najbolji klon tog parfema je Paris Corner CAMARO Homme Intense. To zaista kvalitetno mirise. Inace on je radjen da mirise kao...
    • axe.jpg
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Ručni satovi sa Like Like.
    Tsuyosa me malo "razocarao" tezinom i nekako sam steko utisak da mu narukvica nije na nivou za to koliko kosta. Kao da zvecka, kao da...
  • P
    peja81 je odgovorio(la) u temi Parfemi i toaletne vode.
    Interesantno koliko se okolini sviđa Dior Homme Intense Eyfel kopija, ne znam da li je verzija 2007 ili 2011. Ni za jedan drugi nisam...
Vrh