• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• P
    peja81 je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Ručni satovi sa Like Like.
    Bio sam ubedjen da sam postovao u ovoj temi ali nisam se pronasao. Ovo je moj ljubimac
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Ručni satovi.
    Tsuyosa me malo "razocarao" tezinom i nekako sam steko utisak da mu narukvica nije na nivou za to koliko kosta. Kao da zvecka, kao da...
    • axe1.jpg
    • 20230627_202404.jpg
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Ručni satovi sa Like Like.
    Bio sam ubedjen da sam postovao u ovoj temi ali nisam se pronasao. Ovo je moj ljubimac
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Posle iznenadne smrti statok hitno je morao da se kupi nov zamrzivac. Ovog puta u pitanju je VOX model.
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Posle iznenadne smrti statok hitno je morao da se kupi nov zamrzivac. Ovog puta u pitanju je VOX model.
  • C
    CA_RIA je reagovao(la) na Enigma poruku u temi Temperatura procesora sa Like Like.
    Zavisi koliko je postavljeno za taj cpu/ platformi u biosu da se gasi.mozda 100,mozda 110,95..... A mozda i nije vise puta namestio...
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    • 1000011218.jpg
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Temperatura procesora.
    Zavisi koliko je postavljeno za taj cpu/ platformi u biosu da se gasi.mozda 100,mozda 110,95..... A mozda i nije vise puta namestio...
  • C
    CA_RIA je reagovao(la) na deSisti poruku u temi Random gašenje kompa sa Like Like.
    Drugari, rešen je problem(nadam se). U sredu sam mu zamenio napajanje i od tad se nije ugasio, radio sam mu testove, igralo se jako i...
  • C
    Stvar je rešena, procesor je bio DOA , sve rešeno u okviru garancije. Prvo sam bio ubedjen u bios problem, pa u nekompatibilnost bilo...
  • C
    Upravo sam primio mejl od Asusa u kom mi garantuju da navedena ploca MORA da radi sa 225F sa svim verzijama biosa, tako da je u pitanju...
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Ručni satovi.
    • 1000011219.jpg
  • C
    CA_RIA je odgovorio(la) u temi Temperatura procesora.
    Trottling би требао да буде 100 степени али не и да се машина угаси. Имао сам и ја 100 степени cpu кад сам био новајлија и нисам знао...
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Temperatura procesora.
    Ako se pc gasi,zamrzava onda je temp tačna Ne znamo koje je kucište,i hladnjak.
  • P
    peja81 je odgovorio(la) u temi Ručni satovi.
    Tsuyosa jeste automatik ali ipak mi je ovaj vizuelno mnogo upečatljiviji, naravno stvar ukusa i prilike za nošenje.
Vrh