• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Blic info sa Haha Haha.
    Ovi stvatno nisu normalni... Šta sve rade od momenta preusmeravanja paketa na paketomat? Prošetao paket kroz celu Srbiju, jedino u taj...
  • Pjanovic
    Pjanovic je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Budzet za kompjuter 1000e, za komsiju. HU KP / ipon cene. Dobra ploca mora zbog buduceg upgradea na 570X3D. Aaus TUF B550 Wi-Fi 130e...
  • G
    Gibli je pokrenuo(la) novu temu.
    Na Linuxu sve radi kako bi trebalo, tako da nije hardverski problem. Zvuk se čuje na internom zvučniku. Kad priključim slušalice na...
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Blic info sa Wow Wow.
    Ovi stvatno nisu normalni... Šta sve rade od momenta preusmeravanja paketa na paketomat? Prošetao paket kroz celu Srbiju, jedino u taj...
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Blic info sa Love Love.
  • R1zl4
    R1zl4 je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Posle 5 godina moja zastita tableta se raspala, pa sam odlucio da potrazim neku polovnu. Medjutim, u Nemackoj naletim na ovo...
  • R1zl4
    R1zl4 je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Blic info sa Haha Haha.
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Blic info.
    • 22922.jpg
  • LiDragon
    LiDragon je odgovorio(la) u temi Automobili.
    Počela primena subvencija u Nemačkoj za električna vozila, najveći pobednik mogla bi da bude – Kina...
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Posle 5 godina moja zastita tableta se raspala, pa sam odlucio da potrazim neku polovnu. Medjutim, u Nemackoj naletim na ovo...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
  • Pinocio
    Pinocio je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    • 1779399105039.png
    • 1779399158239.png
  • Dakula74
    https://www.kupujemprodajem.com/kompjuteri-desktop/polukonfiguracije/hard-rock-caffe-tenerife-size-l/oglas/192334998 Macka nije na...
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na Vlada>>> poruku u temi Samson sa Like Like.
    Meni je igra legla moram da priznam. Ovo je najverovatnije zapakovano u verziji UE 5.3 ili možda 5.4, pošto se vidi jasna razlika u...
  • Enigma
    Netačno,i dalje Corsair AX1600i je najbolje napajanje ikad napravljeno.
Vrh