• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Vlada>>>
    Vlada>>> je odgovorio(la) u temi Samson.
    Meni je igra legla moram da priznam. Ovo je najverovatnije zapakovano u verziji UE 5.3 ili možda 5.4, pošto se vidi jasna razlika u...
    • Samson_-_A_Tyndalston_Story195452.jpg
    • Samson_-_A_Tyndalston_Story191909.jpg
    • Samson_-_A_Tyndalston_Story010737.jpg
    • Samson_-_A_Tyndalston_Story012106.jpg
    • Samson_-_A_Tyndalston_Story164515.jpg
    • Samson_-_A_Tyndalston_Story005118.jpg
    • Samson_-_A_Tyndalston_Story170252.jpg
    • Samson_-_A_Tyndalston_Story194004.jpg
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Koji SSD uzeti?.
    Au, a ja gledao nove diskove od 90 do 160 €!? :rotf:
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na bridzis2 poruku u temi Koji SSD uzeti? sa Wow Wow.
    Hvala drugari, uvek dobijem prave savete i preporuke ovde. Izvinjavam se što nisam odgovorio ranije. Za ovaj sam se odlučio...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na R1zl4 poruku u temi Neograničen net bez ogovorne obaveze sa Like Like.
    Ja danas gledah njihovu ponudu i odlučio sam se za Duo plus paket, na optici uz UO od 24m po ceni od 4500 rsd plus nude tv Hisense TV...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Typhoon.X poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    There, I fixed it for you :) @voodoons Reaguj :D
  • AXE
    AXE je pokrenuo(la) novu temu.
    U saradnji sa distributerom Ewe, kompanija Xiaomi organizovala je Xiaomi Customer Partner Conference u hotelu Radisson u Beogradu...
    • Xiaomi_Conference_Featured_T.jpg
  • bridzis2
    bridzis2 je odgovorio(la) u temi Koji SSD uzeti?.
    Hvala drugari, uvek dobijem prave savete i preporuke ovde. Izvinjavam se što nisam odgovorio ranije. Za ovaj sam se odlučio...
  • bridzis2
    bridzis2 je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Koji SSD uzeti? sa Like Like.
    Imao NV3 1TB par komada i dobro su se pokazali, kako za sistem, tako i za igre. Naravno da je KC3000 bolji ali prelazi cifru pokretača teme.
  • bridzis2
    bridzis2 je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Koji SSD uzeti? sa Like Like.
    Nemoguće da dobri prodavci tako nešto oglašavaju?! :troll:
  • bridzis2
    bridzis2 je reagovao(la) na Enigma poruku u temi Koji SSD uzeti? sa Like Like.
    Jen,jen... 80000 foretskih dinara.Što mu dodje 220e manje 20e od dobrih ljudi popust...
  • bridzis2
    bridzis2 je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Koji SSD uzeti? sa Like Like.
    Ne 2, samo 1 ;) Vredi proveriti, možda su zaboravili da upišu neku jedinicu. Imam neke hard diskove koje je prodavao Darko Nikolić...
  • Plauer1
    Ja sam nedavno presao na A1 sa SBB, dobio ponudu 6 meseci za dz, i posle toga 4000 din do kraja UO za najjaci paket optike (NET+TV)...
  • R1zl4
    R1zl4 je odgovorio(la) u temi Neograničen net bez ogovorne obaveze.
    Ja danas gledah njihovu ponudu i odlučio sam se za Duo plus paket, na optici uz UO od 24m po ceni od 4500 rsd plus nude tv Hisense TV...
  • R1zl4
    R1zl4 je reagovao(la) na Typhoon.X poruku u temi Neograničen net bez ogovorne obaveze sa Like Like.
    Ja sam nedavno presao na A1 sa SBB, dobio ponudu 6 meseci za dz, i posle toga 4000 din do kraja UO za najjaci paket optike (NET+TV)...
  • R1zl4
    R1zl4 je reagovao(la) na Typhoon.X poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    There, I fixed it for you :) @voodoons Reaguj :D
Vrh