• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• novica_99
    novica_99 je odgovorio(la) u temi Kako skinuti lepak sa graficke?.
    Hvala, probacu pa javljam da li sam uspeo
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na R1zl4 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Ja brother koristim za nalepnice i to baš dosta, imam jedan iz 2015 radi kao prvog dana a nonstop je po terenu. Za CISS nemam pojma.
  • R1zl4
    R1zl4 je reagovao(la) na Enigma poruku u temi Konstantan crash u igrama sa Like Like.
    Da,oni tako pakuju računare,ako nema nešto 300 stepeni i ne gasi se nisu zadovoljni. Oni to i ne probaju,niti znaju koji hardver šta...
  • R1zl4
    R1zl4 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ja brother koristim za nalepnice i to baš dosta, imam jedan iz 2015 radi kao prvog dana a nonstop je po terenu. Za CISS nemam pojma.
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    KCD1 dobija patch za konzole, odnosno PS5 verziju, 4k60fps+high-res teksture, ne priča se da li će naplatiti ili dolazi free... Nadam se...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Kako skinuti lepak sa graficke?.
    Lepak se skida medicinskim benzinom Sad ne znam da li će oštetiti tu plastiku, ali ne bi trebalo da je agresivniji od alkohola
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Kako skinuti lepak sa graficke?.
    Probaj gumicom.
  • orce97
    orce97 je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    you wanna play gamez.. okay. say hello to my little friend! :D
  • Recoba20
    Recoba20 je odgovorio(la) u temi Kako skinuti lepak sa graficke?.
    Mozda nekom lepljivom trakom, dovoljno da uhvati i odlepi taj sloj lepka. U protivnom, alkoholom i trljaj dok se ne skine.
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Kakav je kvalitet štampe na Brother štampačima u odnosu na HP, Canon itd? Mislim na CISS štampače.
  • vladarko
    Je l' se backplate šrafi nakon što se skinu radijator i ventilator?
  • Enigma
    Enigma je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Potreban Gamepad sa Like Like.
    Malo je manji od nacona i ds4, ali je teži. Brz odziv i nije bučan. Još nisam probao njegov softver.
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Potreban Gamepad.
    Malo je manji od nacona i ds4, ali je teži. Brz odziv i nije bučan. Još nisam probao njegov softver.
    • 20260207_151915.jpg
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    you wanna play gamez.. okay. say hello to my little friend! :D
  • fotoronin
    fotoronin je odgovorio(la) u temi Konstantan crash u igrama.
    @zileess-par godina pre ove price drugarica kupil isto u POZNATOJ RADNJI racunar...I isto na papiru solidna konfiguracija....U to vreme...
Vrh