Dakii
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 02.02.2016.
- Poruka
- 242
- Rezultat reagovanja
- 271
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
HP Pavilion
CPU & cooler:
AMD Ryzen 5 5625
Motherboard:
/
RAM:
16 GB
VGA & cooler:
Vega
Display:
ASUS VA27EHE
HDD:
512 GB NVMe
Sound:
Focusrite Scarlett Solo 3rd gen + Eris E3.5
Case:
/
PSU:
/
Mice & keyboard:
A4Tech V7M + A4Tech Specter Claw / Redragon Harpe K503
Pozdrav
Trenunto imam sl. polukonfiguraciju..
MB: Gigabyte GA Z68MA D2H B3
CPU: i5 2400s + LC CC 95
GPU: Powercolor PCS+ Radeon R7 370 2GB
RAM: Patriot Viper 3 Black Mamba 2x4GB 1866MHz
Ovde je procenjena na oko 200e na sta bih i ciljao..
Neka moja ideja je da za tih 200e uzmem Ryzen 3 2200G polukonfiguraciju...
Plan mi je da leti sastavim racunar, a ovo bi pruzilo odlicnu bazu i tada bih potrosio manje para..
Posto ne igram igre toliko, uglavnom samo lol i Apex bez kog mogu da zivim svakako, mislim da bi mi APU bio dovoljan dok se ne sakupi za nesto bolje...
Ne znam kakvi su slabiji APU procesori, a ako su solidni mogu da prihvatim i njih..
Postavio sam prvo ovaj post: Polovne karte koje su mainovale.. Uzeti ili ne? , a onda mi je pala ova ideja na pamet kada sam video cenu APU procesora...
Svakako bih voleo da dobijem odgovor sta je bolje od ove dve ideje, mozete da obrisete taj post i odgovorite u ovom... Izvinjavam se na spamu, nije bilo namerno.
Trenunto imam sl. polukonfiguraciju..
MB: Gigabyte GA Z68MA D2H B3
CPU: i5 2400s + LC CC 95
GPU: Powercolor PCS+ Radeon R7 370 2GB
RAM: Patriot Viper 3 Black Mamba 2x4GB 1866MHz
Ovde je procenjena na oko 200e na sta bih i ciljao..
Neka moja ideja je da za tih 200e uzmem Ryzen 3 2200G polukonfiguraciju...
Plan mi je da leti sastavim racunar, a ovo bi pruzilo odlicnu bazu i tada bih potrosio manje para..
Posto ne igram igre toliko, uglavnom samo lol i Apex bez kog mogu da zivim svakako, mislim da bi mi APU bio dovoljan dok se ne sakupi za nesto bolje...
Ne znam kakvi su slabiji APU procesori, a ako su solidni mogu da prihvatim i njih..
Postavio sam prvo ovaj post: Polovne karte koje su mainovale.. Uzeti ili ne? , a onda mi je pala ova ideja na pamet kada sam video cenu APU procesora...
Svakako bih voleo da dobijem odgovor sta je bolje od ove dve ideje, mozete da obrisete taj post i odgovorite u ovom... Izvinjavam se na spamu, nije bilo namerno.