• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Transcend predstavlja JetDrive Go 300

PCAXE_news

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
28.07.2009.
Poruka
5.781
Rezultat reagovanja
395
Moja konfiguracija


JetDrive Go 300 je poseban fleš drajv specifično dizajniran za upotebu sa Apple iPhone, iPad i iPod uređajima. On na jednom kraju ima Lightning, a na drugom USB 3.1 priključak i time Transcend JetDrive Go 300 omogućava laku i brzu razmenu podataka između Apple prenosivih uređaja i računara. U pratnji USB fleša dolazi i ekskluzivni JetDrive Go App program za ažuriranje i fajl menadžment. JetDrive Go 300 je jedinstveno rešenje za oslobađanje prostora na Vašem iPhone, iPad ili iPod uređaju, bez upotrebe kablova i bez potrebe za internet konekcijom.

Kućište od Transcend JetDrive Go 300 drajva je izrađeno od aluminijuma i dolazi u crnoj i srebrnoj boji. Lightning priključak je dodatno isturen kako bi omogućio neometano povezivanje sa Apple uređajima čak i u slučaju da imaju debele zaštitne maske na sebi. Transcendov JetDrive Go 300 ima poseban dizajn sa niskom potrošnjom, što znači da neće cediti bateriju Vašeg Apple mezimca.


Opširnije...
 
Vrh