Jovanjoca09
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 10.11.2020.
- Poruka
- 13
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Pozdrav, hteo bi ako mozete da mi pomognete oko sledeceg. Sedim danas za kompom imam par desetinak otvorenih tabova u microsoft edgu i gledam neki video na yt na jednom monitoru a na drugom radim nesto za skolu i u pozadini imam par nekih programa koji su radili npr za monitoring temperatura, microsoft store i brave browser.. I kako sam radio u google docsu docsu samo je odjednom zabo youtube i ceo edge nista nije reagovalo i nije pisali not responding otisao sam na brave pokusao da serchujem nesto ali nista se nije desavalo kada bi pritisnuo search samo bi stajalo kao da je ostao bez neta a sve je bilo ok sa internetom. Odem u task menager sve je na 0% cpu kao da nista ne radi kao da je sve zabolo i ne mogu nista da pogasim preko task menagera. Odem ctrl alt delete stisnem sign out da probam da pogasi programe tako i nista on tu vrti tako par minuta i odlucim da stisnem na kucistu restart i on se resetuje sve super i sada radi ali me interesuje da li znate mozda do cega moze da bude to i da li je mozda neki hardverski problem ili je do softwera nesto jer mi se nije desavalo pre a i pazim na sistem nemam neke nepoznate programe koristim samo translucenttb za proziran taskbar, takodje imao sam i deezer u pozadini upaljen i kad bi stisnuo play onako trebalo bi mu par sekundi da pusti i da promeni ikonicu da je muzika pustena bukvalno kao da je sve bilo ubagovano od programa