• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Silicon Power predstavio Dual USB fleš memoriju – Mobile C80

PCAXE_news

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
28.07.2009.
Poruka
5.781
Rezultat reagovanja
395
Moja konfiguracija


Kompanija Silicon Power je najavila da na tržište izbacuje dvostruku USB fleš memoriju, Mobile C80, koja na sebi ima dva priključka – jedan je Type-C, a drugi je standardni Type-A USB 3.0 priključak. Interfejs tipa C je univerzalan, pa se koristi i za prenos podataka, i za punjenje uređaja. Mobile C80 je tako kompatibilan sa svim pametnim telefonima, tabletima i notebookovima koji koriste USB priključak tipa C, što uveliko pojednostavljuje korišćenje ove USB fleš memorije.

Moderni sofisticirani dizajn je varijacija već postojećih Jewel J80 i Firma F80 USB fleš memorija, s tim da novi Mobile C80 ima fiksiranu kapicu koja se rotira u punom krugu, kako bi pristup priključcima bio što jednostavniji. Mobile C80 nudi i do 64GB prostora za skladištenje podataka, kao i zaštitu podataka od vode, prašine i vibracija, zahvaljujući COB (Chip On Board) tehnologiji. Kućište mu je izrađeno od legure cinka, pa tako ne morate brinuti o ogrebotinama i ostavljanju otisaka prstiju na USB-u.


Opširnije...
 
Vrh