• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Seasonic G serija

Predator

PCAXE Member
Učlanjen(a)
29.08.2011.
Poruka
594
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Seasonic launched its G-Series mid-range modular PSUs in select markets over the weekend. The lineup consists of 80 Plus Gold certified semi-modular PSUs in entry thru mid-range capacities, including 360W (G-360), 450W (G-450), 550W (G-550), and 650W (G-650). The lineup is characterized by single +12V rail design, DC-DC switching, LLC resonant topology, Japanese-made conductive polymer capacitors, and 120 mm cooling fans. The PSUs typically have key connectors such as ATX, EPS, and a set of PCIe wired permanently, with other connectors offered as detachable (modular) ones. Details specific to the various models are tabled below. Priced start at US $70.
izvor TPU

Review najslabijeg modela(360W).

c-p-r

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
23.04.2009.
Poruka
1.976
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
Slazem se s' komentarom sa izvora vesti, nikada ne bih dao toliki novac kada za tek truncicu vise postoje potpuno modularna napajanja istog proizvodjaca i iste platforme.

Predator

PCAXE Member
Učlanjen(a)
29.08.2011.
Poruka
594
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
^Dobro, tek su lansirana na trziste, ocekuje se da ova serija upadne u cenovni rang GB/GM serije, koja moze polako u penziju.;)

Vrh