Klurbcina
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 06.06.2020.
- Poruka
- 9
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Dakle danas sam dodao drugi monitor na svoj setup.Monitori nisu iste marke i oba su vga sa adapterima na hdmi.Prikljuceni su na GTX 1650.Kad sam prikljucio drugi monitor sve je bilo odlicno,podesio sam galvni monitor naso neki dobar background i nakon toga ugasio oba monitora i otisao posto sam imao neke obaveze(kompjuter je ostao ukljucen).Nakon par sati seo sam za sto upalio monitore i nakon par minuta su se oba ugasila i ispisala poruku "no signal detected".Probao sam da izvucem kablove i stavim ih ali jedino sto je pomoglo je bilo gasenje i paljenje kompjutera.Nakon sto sam to uradio monitori su radili dobro jedno 2 minuta i opet se ugasili.Ugasio sam kompjuter izvukao kabl od drugog monitora i opet upalio kompjuter.Kad je ukljucen samo jedan monitor nista se ne gasi i sve radi odlicno.Onda sam pokusao da opet ukljucim drugi monitor i sve je radilo dobro ali ponovo nakon 2 minuta je iskocila ista poruka i oba monitora su se iskljucila.Ovo pisem sa jednog monitora i nadam se da neko ima resenje za ovaj problem.Monitori su marke Acer i Benq (ne znam tacne modele).