• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

PRAVILNIK MALIH OGLASA [OBAVEZNO PROČITATI PRE OGLAŠAVANJA]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

PCAXE_Team

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
02.04.2009.
Poruka
30
Rezultat reagovanja
2
Moja konfiguracija
MALI OGLASI



1) Da bi ste mogli da steknete pravo postavljanja oglasa na PCAXE forumu neophodno je da posedujete status "PCAXE Apprentice", koji se stiče kada korisnik nakuca pet postova na forumu i ima staž od sedam dana.

2) Jedan oglas po kategoriji - Korisnik može u jednom trenutku imati jedan aktivan oglas u kategoriji. Dakle može imati jedan aktivan "Prodajem" i jedan aktivan "Kupujem" oglas.

3) Oglas može da ima neograničen broj komponenti.

4) Moguće je editovati oglas u trajanju od 1h i nakon toga nije dozvoljeno dodavanje novih stavki.

5) Sadržaj oglasa ne mora obavezno biti vezan za računare i belu tehniku. PCAXE mod tim zadržava pravo da neprimerne oglase obriše bez prethodnog upozorenja.

6) Oglas možete dopunjavati sa apdejtom statusa šta ste prodali i šta je aktuelno. Niste obavezni, ali bi bilo odlično kad biste kolege forumaše uredno ažurirali o tome šta ste već prodali. Zabranjeno je spamovanje oglasa i dopunjavanje sa irelevantnim informacijama.

7) Niste obavezni, ali po želji možete prijaviti oglas za brisanje nakon prodaje ili kupovine (:report: ili ostavite komentar u oglasu). Oglas se svakako briše automatski nakon mesec dana. Ukoliko zelite da se ponovo oglasite, a nije isteklo 30 dana od vaseg prethodnog prodatog/kupljenog oglasa, onda "morate" prijaviti (dugme :report:), kako bi ga moderatorski tim obrisao pre isteka 30 dana.

8) Van podforuma Mali Oglasi, strogo je zabranjeno oglašavanje.

9) Nemojte u naslovu oglasa koristiti opise kao što su: “Ultra-mega-giga povoljno!” “Samo još danas, sutra nema!”, “hitno” i slično.

10) Piraterija u Malim Oglasima nije dozvoljena u bilo kom obliku.

11) Zabranjeno je koristiti Kupujem-prodajem i srodne linkove u malim oglasima.

12) Prilikom pisanja naslova oglasa, izaberite jedan od ponuđenih prefiksa. Ukoliko prodajete komponentu ubacite ponuđen prefiks u naslovu oglasa [P], ukoliko menjate nešto stavite oznaku [M], a u slučaju kupovine oznaku [K]. Takodje, imate na raspolaganju i miks [P/M] koji označava prodaju sa mogućnošću zamene. Time u startu jasno naznačavate o kakvom malom oglasu se radi.

13) Strogo je zabranjeno komentarisanje tuđih oglasa. Ako imate nekom nesto da kazete vezano za mali oglas - na PP
 
Poslednja izmena od urednika:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh