• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Pomoc za kupovinu oled tv-a

danilovic00

Newcomer
Učlanjen(a)
14.11.2025.
Poruka
1
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Pozdrav,
zanima me zna li neko kakav je TV Tesla OLED O65S949gus. Cena mu je u odnosu na ostale OLED televizore od 65" primamljiva, ali me interesuje najvise AI UpScaling.

U razmaranju takodje imam LG C5 55" / LG B5 55" / Phillips 55OLED769, za koje znam da su dosta bolji ali idu iznad budzeta(pogotovo LG C5) i preferiram TV od bar 65", jer mi je trenutni 55"
Svakako najvise me interesuje AI UpScaling, na TV-u obicno gledam utakmice, filmove/serije, gaming. Tako da ne mogu nikako da se odlucim koji da uzmem.

Cika_Kure

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
29.05.2024.
Poruka
1.668
Rezultat reagovanja
1.936
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD Ryzen 7 5700x 3D, ID Cooling SE-225-XT BLACK
Motherboard:
Asus TUF Gaming B550
RAM:
KINGSTON Fury 32GB (2 x 16GB) DDR4 3200MHz
VGA & cooler:
Biostar RX6700XT 12GB GDDR6
Pozdrav,
zanima me zna li neko kakav je TV Tesla OLED O65S949gus. Cena mu je u odnosu na ostale OLED televizore od 65" primamljiva, ali me interesuje najvise AI UpScaling.

U razmaranju takodje imam LG C5 55" / LG B5 55" / Phillips 55OLED769, za koje znam da su dosta bolji ali idu iznad budzeta(pogotovo LG C5) i preferiram TV od bar 65", jer mi je trenutni 55"
Svakako najvise me interesuje AI UpScaling, na TV-u obicno gledam utakmice, filmove/serije, gaming. Tako da ne mogu nikako da se odlucim koji da uzmem.
Za izbegavanje.
Kakav je to OLED od samo 900 nita?
Taj panel ne može ni HDR prikazati kako treba.

Vrh