• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

PLAY! ZINE 99 - Novembar 2016

Pangalaktichki

KlanRUR
Učlanjen(a)
01.02.2016.
Poruka
8
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Pozdrav svima,

Pregrmeli smo i ovogodišnji Broketober… nekako. Kako je tradicija u svetu video igara, oktobar je mesec koji je najudarniji po naše novčanike (hej, neki od nas i kupuju igre!) i tako je bilo i ove godine, sa toliko igara da smo jedva stigli da ih sve odigramo a neke još uvek igramo.

Battlefield 1 je očekivano uzeo titulu igre meseca sa iznenađujuće dobrom kampanjom koja je Prvi svetski rat zaista predstavila kao užasan sukob umesto tipičnog ”yippee ki-yay” koji viđamo u vojnim pucačinama. Samo što iz nekog razloga od srpske vojske ni traga ni glasa u igri, kao da nismo učestvovali u Velikom ratu. Garantovano to EA čuva za DLC, dripci jedni.

Kad smo se već dotakli EA, pored dve odlične igre koje su nam doneli krajem oktobra, napravili su i jednu katastrofu koja se doduše ne dotiče nas ali je mnogima skrenula pažnju na to koliko problema može da nastane u digitalnoj distribuciji. Više o tome čitajte u kolumni koja je kao i uvek na 13. strani.

Nintendo nam je ovog meseca ponovo dao razlog da se radujemo njihovim igrama jer su najavili novu konzolu Switch, simpatičan uređaj za koji je u našoj redakciji doneta jednoglasna presuda – hoću ovo sad i to odmah! Uostalom, kada reklama za isti prikaže igranje Skyrima u pokretu, retko ko ostaje ravnodušan. Sa Playstation strane, stigao nam je Playstation VR i to je bilo još jedno od lepih iznenađenja u oktobru. Sem što funkcioniše veoma dobro, povoljniji je od konkurentskih VR uređaja i već ima pristojnu bazu igara. Ne uvek sjajnih igara, ali definitivno će svako naći neku zanimljivu igru kada se jednog dana pojavi i kod nas u prodaji.

Vratimo se na igre. Odigrali smo ih čak dvadeset u oktobru – od novih ”Zupčanika”, preko… khm.. niskog… khm… u Shadow Warrior 2, malo sadili paprike, malo ratovali sa Gandijem. A i prisetili smo se jednog starog Mračnog mesije. Na kraju, popričali smo sa još jednim domaćim studiom za razvoj igara, a kakva je specifičnost njihovih igara moraćete da pročitate u tekstu u ovom broju.

Časopis možete preuzeti na sledećem linku: Play! Zine 99 – Oktobar 2016Flash (vesti)

13th Page

EDITORIJAL:

Nintendo Switch

BETA:
Gwent

DLC:
Pinball FX2 – Marvel’s Women of Power
Dark Souls 3: Ashes of Ariandel

REVIEWS:
Battlefield 1
FIFA 17
Shadow Warrior 2
Gears of War 4
Civilization VI
Mafia 3
Scrap Garden
Rise of The Tomb Raider 20 Year Celebration
WRC 6
Farming Simulator 17
Playstation VR Worlds
Until Dawn: Rush of Blood
Syndrome
Wargammer 40K: Eternal Crusade
Thumpter
The Metronomicon
Fractured Space
Altlas Reactor
Aragami
Eon Altar
The Final Station

EDITORIJAL
Warhammer 40K igre

INTERVJU:
Dažbog Games

HARDWARE:
Playstation VR
Geforce GTX 1050
Logitech Pro Gaming Mouse
Logitech G231 Prodigy

REPLAY:
Dark messia of Might and Magic

Modding scena
 
Vrh