• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

PLAY! ZINE 97 – Septembar 2016

Pangalaktichki

KlanRUR
Učlanjen(a)
01.02.2016.
Poruka
8
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Svemir. Krajnja granica. Gde nijedan čovek nije do sad otišao. Ničije nebo…

Teško je odoleti citiranju Star Trek kada nam je poslednji mesec obeležen svemirskim avanturama, od novog Star Trek filma (sabotaaage!), preko No Man’s Sky i Master of Orion. A onda smo se podsetili i jedne legendarne svemirske simulacije da zaokružimo ceo svemirski doživljaj koji je avgust ostavio.

Kao što je tradicija svakog avgusta, posetili smo najveći gaming sajam Gamescom. Keln je bio poznata destinacija, sa previše zanimljivih štandova i prezentacija a premalo vremena da sve to obiđemo, isprobamo i uslikamo. Ipak, potrudili smo se da saznamo što više informacija o nadolazećim igrama i prenesemo barem delić atmosfere Gamescoma u našoj opsežnoj reportaži i galeriji.

Vratimo se na kratko u svemir. No Man’s Sky je igra koja je obeležila protekli mesec, nekome kao veliko razočarenje, nekome kao savršena igra za opuštanje uz kompilaciju ambijentalne elektronike. Šta je zapravo od svih onih obećanja i snova ušlo u igrinih nekoliko gigabajta je najbolje da pročitate u našoj recenziji. Sem ove, u 97. broju Play! Zine ćete naći još dvadesetak recenzija video igara.

Sem što smo lutali svemirom, posetili smo ’’spaljeni mesec’’, tojest domaći gamedev studio Moonburnt čija je igra postigla uspeh na Kickstarteru. Kakva su njihova iskustva sa ovom avanturom i šta im predstoji ćete moći da pročitate u ovom broju. Ukoliko ste pre za povratak na zemlju, a zahvatila vas je Slav groznica, ne propustite Around The Tube rubriku u kojoj smo popričali sa autorom Life of Boris kanala.

Vrelo sci-fi leto je zaokružila nova ofanziva Zelenih i Crvenih. Nvidia je stigla do četvorocifrenih modela svojih svemirskih brodova, dok je AMD sa generacije 3 prešao na generaciju 4. Veliki broj modela se odjednom pojavio na tržištu i mi smo pokušali da vam napravimo starmapu kroz tu galaksiju i pomognemo da izaberete karticu za sebe.
A sada prebacite na ludicrous speed i okrenite sledeću stranu kapetanovog dne… pardon, 97. broja Play! Zine časopisa.

Play! Zine 97 – Septembar 2016



Flash (vesti)

13th Page


IZVEŠTAJ:
Gamescom 2016
Hearthstone IeSF kvalifikacije

BETA TEST:
The Elder Scrolls: Legends

STEAM EARLY ACCESS:
Ghost of a tale
We Happy Few

DLC:
Force Showdown: Drone Invasion

REVIEWS:
No man’s sky
Batman The Telltale series – Episode 1
Hitman Episode 4 – Bangkok
Inside
Mirror’s Edge Catalyst
Master of Orion
Dead by Daylight
This is the police
Necropolis
Quadrilateral Cowboy
Furi
Drawful 2
LEGO Star Wars Force Awakens
One Piece: Burning Blood
Space Run Galaxy
Armello
Lost sea
Song of the deep
Dangerous golf
Human: fall flat

INTERVJU:
Moonburnt Studio

MOBILE:
Reigns

Around The Tube:
Life of Boris

HARDWARE:
Koja je grafička za mene?
SteelSeries Rival 700
Kingston HyperX CloudX

REPLAY:
Freelancer

Hearthstone Specijal

Modding scena
 
Vrh