• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

PLAY! ZINE 91 – Januar 2016

SolidChief

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Poruka
19
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Prošla je još jedna godina, a godina iza nas je moguće jedna od najboljih ako ste gamer. Toliko sjajnih naslova, a toliko malo vremena da ih sve odigramo. Ali, uspeli smo, donosili smo vam naše prve utiske, konačne ocene i kritike svih najbitnijih igara u 2015. godini. Kao što tradicija nalaže, kraj svake godine obeležavamo izborom najboljih igara. Izbor je bio neverovatno težak, a u našoj redakciji su se vodile neke od najžučnijih rasprava koja bi to igra trebalo da dobije laskavu GOTY titulu. Vagali smo dugo i zaključili da jednostavno ne možemo samo jednu igru da izdvojimo kao najbolju. Zato smo se odlučili da vam predstavimo po tri najbolje igre iz 2015. godine po izboru svakog od članova naše redakcije.

Nedavno je došlo i do malih promena u sastavu redakcije, te od ovog meseca imamo novog urednika. Naravno, Play! ostaje onaj dobar časopis kakvim ga pamtite iz prethodnih godina, a nadamo se da ćemo ove godine postati još veći i bolji. Vaše kritike i sugestije su uvek dobrodošle, tako da nam obavezno javite vaše utiske o novom broju i da li urednik treba da postane Rankorov doručak.

Vratimo se igrama. Decembar više nije udarni mesec kao ranije, pa smo isprobali možda i najmanji broj novih naslova u odnosu na ostatak godine. To ne znači da nismo imali šta da igramo, daleko od toga! Just Cause 3 nas je vratio u bezbrižni mediteranski predeo gde smo kao Riko Rodrigez ponovo dizali u vazduh omanje gradove, Rainbow Six Siege je bio korak u pravom smeru i povratak dobro poznatom taktičkom pristupu iz prethodnih delova serijala, zbog SteamWorld Heist nismo mogli da ispustimo Nintendo 3DS iz ruku, a u Helldivers smo ginuli od prijateljske vatre kao nekada u Magicka igrama. I pored nekih problema tehničke prirode, Just Cause 3 nas je ovoga meseca najduže prikovao uz ekrane pa smo ga izabrali za igru meseca. Uostalom, nijedna druga igra vam ne dozvoljava da surfujete na avionu dok bazukom obarate protivničku mehanizaciju iz vazduha.

Verovatno se sećate da smo prošlog meseca najavili novu, bolju, veću i vredniju nagradnu igru. Predstavljamo vam ‘’45 dana, 45 nagrada’’, do sada najveću nagradnu igru koju smo organizovali, a koja je već počela u trenutku kada čitate ovaj broj. Kao i prošli put, svakoga dana ćemo podeliti jednu gamersku nagradu - majice, torbe, postere, kape… Ovoga puta smo se udružili sa kompanijama Logitech i Roaming, pa ćemo podeliti i neke zaista vredne komade hardvera i PS4 igre. Šlag, jagode i svećice na ovoj torti spremamo za kraj - podelićemo jednu Playstation 4 konzolu! Tako da trk na naš sajt, proverite kako da se prijavite i pratite vesti na našoj strani svakog dana.

Vidimo se kroz mesec dana, a do tada - Srećna Nova godina i puno dobrog gaminga u 2016!

http://www.play-zine.com/PLAY!Zine91-Januar2016.pdfSadržaj:

Flash (vesti)

13th Page

GOTY 2015

BETA TEST:

Street Fighter V
World of Tanks PS4

STEAM EARLY ACCESS:
Sunken

IZVEŠTAJ:

Eipixcon 2015

REVIEWS:

Just Cause 3
Rainbow Six Siege
Dragon Quest Heroes
Helldivers
SteamWorld Heist
Fat Princess Adventures
Clandestine
The Rivers of Alice - Extended Version

REPLAY:
Fahrenheit

MINECRAFT BLOK

MODDING SCENA


FANTASY TALES

Hearthstone Specijal
 
Vrh