• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

PLAY! ZINE 113 – MART 2018

Sawovsky

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
08.02.2017.
Poruka
10
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Februar, tako kratak mesec, a tako puno igara, i više nego dovoljno za martovski broj časopisa Play!Zine.

Ovaj mesec bi možda najbolje bio opisan kao mesec „razočarenja sa istoka“, gde mislimo na deveti Dynasty Warriors i na Metal Gear Survive. Oba su dva glavna i velika naslova koja su fanovi dugo čekali, i obe su, nažalost, duboko razočarale igračku scenu. Kao da su fraze „survival“ i „open world“ nekakvim gluvim telefonima tek sad stigle do Japana, pa nam to sad na neki čudan i loš način stiže upakovano u ove popularne franšize.

Ono što nas nije razočaralo jeste fenomenalni istorijski RPG Kingdom Come: Deliverance. Od igre smo dobili skoro pa sve ono što smo očekivali, a zahvaljujući dobroj prodaji gotovo je pa sigurno da ovo nije poslednje što ćemo čuti od posvećenih Čeha, tako da se radujemo nastavku njihovog rada.

Što se nas tiče, i ovoga puta ogroman broj opisa za vas na preko 100 strana, kao i dve nove rubrike koje smo uveli od prošlog broja – domaća scena i mobilne igre (u pokretu).

Nadamo se da ćete uživati u novoj broju, a mi već krećemo da spremamo naredni broj, u kome možete očekivati i neka nova iznenađenja!

Martovsko 113. izdanje časopisa Play!Zine možete besplatno preuzeti u PDF formatu na ovom linku.

 

pnextremer

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
22.02.2018.
Poruka
26
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Svaka čast, super časopis
 
Vrh