• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Open Gaming Alliance uvrstila Lenovo kao najnovijeg korporativnog člana

PCAXE_news

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
28.07.2009.
Poruka
5.781
Rezultat reagovanja
395
Moja konfiguracija


Open Gaming Alliance (OGA), neprofitna trgovinska asocijacija koja je fokusirana na industriju video igara, objavila je da je Lenovo najnovija kompanija koja je postala njen korporativni član. Lenovo se pridružio drugim industrijskim liderima, među kojima su Intel, Dell/Alienware, Logitech, Razer, Unity i Webroot, kako bi podržao napore OGA asocijacije da obezbedi liderstvo i poslovne prilike i kako bi podstakao napredak i raznovrsnost u okviru gejming eko-sistema.

Asocijacija Open Gaming Alliance je nedavno objavila svoj godišnji izveštaj (Pinnacle research) u kojem je izvršena analiza industrijskih prihoda i trendova. Kao uvod u ovogodišnju E3 Expo konferenciju, organizacija je takođe najavila nekoliko novih inicijativa, uključujući nove nivoe članstva, nove AR/VR, softver i „Cloud Gaming“ interesne grupe, kao i značajno proširenje podrške za nezavisne kreatore video igara.


Opširnije...
 
Vrh