• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

MGS The Phantom Pain (in the ass)

Grodos

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
31.07.2010.
Poruka
3.167
Rezultat reagovanja
400
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
SoulReaper
CPU & cooler:
Ryzen 5900X
Motherboard:
ASUS TUF X570
RAM:
128GB Kingston Beast
VGA & cooler:
RTX 3080 Ti
Display:
LG 32GP850
HDD:
XPG SX8200 Pro 2TB
Case:
MS Titan 2 PRO
PSU:
Corsair HX1200
Mice & keyboard:
Cougar 700K & Logitech G502SE
OS & Browser:
Win 10 64bit
Ne znam da li je do mene, ali šta se dešava sa igrama? Nisam do sada igrao MGS ali sam samo čuo riječi hvale pa rekoh da probam.
Intro od nekoliko min. Ok. Nesvakidašnje a MGS je nahvaljena igra. Intro drugi od nekoliko min. Ok Intro treći od nekoliko min. Ok, Intro 17. ja već jedem čips i ganjam koji ću film da gledam a u igri sam još uvijek u krevetu. Više od pola sata sam u igri.
Dobijam kontrolu nad likom... Pužem nekoliko min po pločicama. Intro (izgubio sam i broj i više i ne brojim). Pužem, pužem, pužem, već polako počinjem da se nerviram. Intro na svakih 34 sekunde provedene u igri. Sat vremena u igri dobijam i pištolj i onda počnem da uživam u svim blagodetima užasne optimizacije igre koja je očigledno primarno pravljena za konzolu a na PC je prebačena zbog ekstra zarade i potpune nezainteresovanosti pa je konverziju porta radio neki volonter ili su dali nekoj dječurliji kao maturski rad u osnovnoj školi...
Posle sat vremena igranja izađem ja nekako iz bolnice i nakon introa (pretpostavljam da sam došao do 334.) počnem da preskačem cut scene i odjedom se nađem riding-a-bitch na nekom konju i trebam da pucam na nekog vatrenog lika (od koga bježiš iz bolnice iz nepoznatog razloga jer dotični lik nije htio da te ubije ni u jednom trenutku)... Tu ja lagano izađem iz igre, prećutno se pokajem i zapitam na šta sam potrošio sat vremena svog života, deinstaliram, "posvađam" se sa burazerom preko tel kojeg sam pitao wtf se radi u ovog igri a on kaže da je igra odlična i ostavim ovaj post sa istim pitanjem... I onda kažu "igra je jako duga". Pa nije ni čudo, napakovali su extended trilogiju TLotR u 2 sata koje uopšte i provedš igrajući!
 
Vrh