• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Logitech G610 Orion (Brown - Red)

Mi-Los

Banned
Učlanjen(a)
23.02.2016.
Poruka
331
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
Za ljubitelje Logitech branda stize uskoro nova mehanicka tastatura.
Mislim da je ovo njihova najlepsa tastatura.
Ista je kao G810 samo sto nije RGB, znaci niza cena, manje sansi za kvar.
Ali je LED ipak dobrodosao.

https://youtu.be/PRt5FbXN11A

Light Show ne treba da bude glavna reklama za tastaturu i razlog kupovine ako neko zaista hoce kvalitet. LED treba da bude tek mali plus a da najbitnije karakteristike i prednosti ostanu i ako za 10 god sav LED pocrka.

http://www.techpowerup.com/220970/logitech-g-unveils-two-cherry-mechanical-gaming-keyboards.html

Nadam se da ce dobiti pozitivnu ocenu od kupaca i recenzija i da nece biti bugova. Tj da ce biti u rangu sa najboljim CM tastaturama cak i bolja.
Jedino je mana sto nisu uradili TKL verziju jer sve vise ljudi se opredeljuje za njih a veliki broj vec ima i manje od toga.
Ja bi cak pre isao i na 60 keys nego na full, sada imam 87.

Proka

Moderator
Učlanjen(a)
12.11.2010.
Poruka
1.558
Rezultat reagovanja
14
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Prox
CPU & cooler:
I7 4790k
Motherboard:
Asus Maximus VII Impact
RAM:
Klevv 2x8gb 2400mhz, WC Alphacool D-RAM Modul
VGA & cooler:
ASUS 980TI
Display:
ASUS PG348Q
HDD:
SSD HyperX Savage 120gb, 1tb maxtor.
Sound:
Coolermaster MasterPulse In-ear - Black
Case:
Custom build
PSU:
Cooler Master: Silent Pro M2 850w
Mice & keyboard:
Asus CLAW, Asus Tactic PRo
Internet:
SBB Fiber 40/5
OS & Browser:
Ubuntu 14.04/Windows 10, Google chrome
Pazi o ukusima ne treba raspravljati, nije ovo ništa inovativno (liči dosta na BERYLLIUM MECHANICAL) i po mom mišljenju kasne na ovaj deo trzišta, takodje dosta mi je lepša i jači utisak ostavila čuvena G15ica kada se pojavila na tržištu.
Takodje ne mogu da nadjem šta je PCB ili PM?
Ja sam sada na 60% i naručio sam 40% pa kada stigne pisaću malo više o tome.

Mi-Los

Banned
Učlanjen(a)
23.02.2016.
Poruka
331
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
To si u pravu, debelo kasne. Sama cinjenica da oni nisu napravili TKL verziju govori da ne poznaju trziste.
CM je sa te strane odradio bolje posao.
Da sam je video pre 2 godine, bila bi mi verovatno uzi izbor.
Stavili su ovaj volume tockic koji cak mislim da sam prvo i video da njihovim tastaturama i koji je zgodan stvarno.

Mozda Logitech kasni sto se tice mehanickih tastatura klasnicnog izgleda koje su uvek u modi a sada ekstra plus trazene ali je zato on u medjuvremenu nastavio da nudi Bluetooth tastature, tastature za kontrolu HTPC, PC i TVa.. itd. Nije da su oni potpuno van toka i vremena, jednostavno nisu obratili paznju na mehanicke gaming tastature koje su svi drugi tek poceli da prave i usli u posao zbog toga a Logitech koji je to pravio pre njih nije ispratio. Ali ako pogledamo miseve, gaming i za profesionalnu upotrebu kako in oni reklamiraju, onda razlicite tastature koje se mogu koristiti uz laptop i sl oni su tu i dalje u vrhu ako ne br. 1.

Poslednja izmena od urednika:
Vrh