• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Lenovo predstavio nove YOGA tablete i Y seriju gejming PC računara

PCAXE_news

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
28.07.2009.
Poruka
5.781
Rezultat reagovanja
395
Moja konfiguracija


Kompanija Lenovo je na IFA sajmu u Berlinu predstavila veliki broj novih proizvoda, među kojima su novi YOGA tableti – YOGA Tab 3 Pro i YOGA Tab 3, kao i nova Y serija gejming računara koja uključuje dva desktop računara – Lenovo ideacentre Y900 i Y700, i jedan laptop – Lenovo ideapad Y700.

YOGA Tab 3 Pro dolazi sa ugrađenim projektorom koji može da projektuje sliku veličine do 70 inča i koji je optimizovan za Netflix. Opremljen je sa 4 prednja JBL zvučnika koji reprodukuju visoko-oktanski zvuk, sa Dolby Atmos sistemom. YOGA Tab 3 modeli od 8 i 10 inča poseduju i novu rotirajuću kameru koja se može kontrolisati pokretom i koja je idealna za pravljenje fotografija i video snimaka pod bilo kakvim uglom. Sa izuzetno velikim kapacitetom baterije, korisnici mogu dugo da gledaju različite multimedijalne sadržaje, i to pomoću LTE podrške.


Opširnije...
 
Vrh