• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

GIGABYTE je ekskluzivni partner za Wargaming World of Tanks matične ploče

PCAXE_news

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
28.07.2009.
Poruka
5.781
Rezultat reagovanja
395
Moja konfiguracija


Kompanija GIGABYTE je zvanično objavila da je postala ekskluzivni partner kompanije Wargaming, izdavača popularne MMO igre „World of Tanks“, kada je u pitanju proizvodnja matičnih ploča. Sa preko 110,000,000 registrovanih naloga širom sveta i Ginisovim svetskim rekordom za simultanih 1,114,222 igrača na jednom serveru, „World of Tanks“ igra je svetska senzacija. A kako je „World of Tanks“ glavna igra Wargaminga, iz kompanije GIGABYTE kažu da su uzbuđeni da podrže ove rastuću zajednicu širom sveta, sa svojim gejming matičnim pločama Z170X-Gaming 3, pored modela Z170X-Gaming 5 i Z170X-Gaming 7.

Ekskluzivno partnerstvo kompanija GIGABYTE i Wargaming, najviše će značiti WoT igračima. Korisnici iz EU i CIS regiona koji kupe GIGABYTE Z170X-Gaming 3 matičnu ploču dobijaju kupon sa bonus kodom, pozivnim kodom i drugim ekskluzivnim beneficijama. Pritom i novi igrači World of Warships igre i vlasnici GIGABYTE Z170X-Gaming 5 ili Z170X-Gaming 7 matične ploče (kupljene u pomenutim regionima) dobijaju pozivni kod, koji će im dati pristup za Diana Russian Premium Cruiser, Tier II Port slot, 7 dana premijum naloga i 500 signalnih zastava.


Opširnije...
 
Vrh