• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Enermax uskoro sa CWT-om?

PCAXE_news

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
28.07.2009.
Poruka
5.781
Rezultat reagovanja
395
Moja konfiguracija


Glasine kažu da Enermax prekida proizvodnju svojih napajanja

Enermax je jedan od poznatijih OEM proizvođača napajanja, što naravno znači da oni sami proizvode svoja napajanja. Međutim, listajući recenziju Enermax Revolution X't 430 W napajanja na Techpowerup web sajtu, naleteli smo na veoma zanimljivu informaciju.

Naime, Enermax Revolution X't 430 W je u celosti dizajniran i proizveden od strane Enermax-a, ali je verovatno jedan od poslednjih modela koji je “čist” Enermax.

Glasine kažu da je Enermax zatvorio svoja postrojenja za proizvodnju napajanja i da će se okrenuti ka drugom OEM proizvođaču, i to CWT-u. Razlozi su verovatno finansijski, jer je na tržištu napajanja očigledno velika konkurencija.


Opširnije...
 

spale

Mid9
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
470
Rezultat reagovanja
56
Moja konfiguracija
Informacija je nazalost tacna,,, Iskreno ne ocekujem da ce njihovan napajanja biti bolja od ostalih ponuda iz CWT, Uostalom ako neko ima dugogodisnju saradnju sa CWT to je TT i sumnjam da bi CWT igrao da zbog Enera izgubi neke dugogodisnje partnere...
 
Vrh