• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

D-Link predstavio DIR-510L

PCAXE_news

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
28.07.2009.
Poruka
5.781
Rezultat reagovanja
395
Moja konfiguracija


Kompanija D-Link je predstavila prvi svetski prenosni bežični ruter i mrežni punjač koji donosi napredne mrežne performanse i praktičnost za mobilne korisnike. Bežični 802.11ac prenosni ruter i punjač DIR-510L nudi onima koji često putuju brzine i napredne performanse, lako pretvarajući bilo koju vezu u brzi bežični AC Wi-Fi hotspot za deljenje datoteka, razmenu multimedijalnih sadržaja, kao i surfovanje internetom. Za dodatnu mobilnu pogodnost, ugrađena, punjiva baterija velikog kapaciteta omogućava korisnicima istovremeno punjenje mobilnih uređaja dok su u pokretu.

Prenosni ruter ima ugrađenu najnoviju AC750 bežičnu tehnologiju za opseg visokih performansi i prenos podataka na i sa kompatibilnih Wi-Fi uređaja. Koristeći dual-band tehnologiju za zaobilaženje radijskih zagušenja i smetnji, ruter može postići brzinu od ukupno 750 Mbps koristeći kombinovanu propusnost svojih 2,4 GHz i 5 GHz frekvencija. Svaki opseg frekvencija može funkcionisati kao zasebna Wi-Fi mreža, pružajući mogućnost prilagođavanja mreže u skladu sa potrebama povezivanja. Korisnici mogu konfigurisati zonu za goste kako bi posetiocima pružili pristup internetu bez davanja pristupa ostatku mreže.

Opširnije...
 
Vrh