• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

ASUS RT-AX89X

PCAXE_news

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
28.07.2009.
Poruka
5.781
Rezultat reagovanja
395
Moja konfiguracija
6000 razloga za ruter



Svedoci smo da su ruteri sa AX standardom „preplavili“ i naše tržište. Do sada smo na testu imali par modela ovih rutera, od onih pristupačnih kao ASUS RT-AX55, do onih namenjenih najzahtevnijim korisnicima u vidu ROG Rapture GT-AX11000 rutera. Na ovaj način gotovo svi tipovi korisnika koji žele manji ping, kao i veće kombinovane brzine preko bežičnog standarda mogli su da nabavkom AX rutera cenovnog ranga koji im odgovara uživaju u blagodetima WiFi 6 standarda.

ASUS ne bi bio ASUS, a da ne širi svoj portfolio mrežnih uređaja. Tako nam je na test došao još jedan ruter koji pokušava da izvuče ono najbolje od WiFi 6 standarda, kombinujući još neke stvari koje nisu viđene kod prethodno testiranih AX rutera u vidu dva 10Gb/s porta. ASUS RT-AX89X je model koji nam je ovih dana pravio društvo, te ćemo tokom testiranja videti kako se pokazao u realnom radu, kao i ono što ga razlikuje od konkurencije.

Opširnije...
 
Vrh