• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

ASUS najavljuje TUF Sabertooth Z170 S matičnu ploču

PCAXE_news

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
28.07.2009.
Poruka
5.751
Rezultat reagovanja
383
Moja konfiguracija


ASUS je najavio TUF Sabertooth Z170 S, novu ATX matičnu ploču sa belom kamuflažnom šarom i brojnim tehnologijama, kao što su: TUF Thermal Radar 2 za upravljanje radom ventilatora, TUF ICe temperaturni senzori, TUF Detective 2 aplikacija za daljinski nadzor i kontrolu, i beli Q-LED indikator boot procesa.

TUF Sabertooth Z170 S ploča je bazirana na novom Intel Z170 Express čipsetu, podržava šestu generaciju Intel Core procesora, i opremljena je najsavremenijim mogućnostima za povezivanje, uključujući USB 3.1 Gen 2 Type-A i reverzibilni Type-C priključak. Zahvaljujući TUF komponentama koje ispunjavaju vojne standarde, ova matična ploča je sposobna da izdrži neprekidan rad (24/7 režim). Tu je i nadograđena TUF ESD Guards 2 zaštita od elektrostatičkog pražnjenja, kao i TUF LANGuard za umrežavanje, a svemu treba dodati i garanciju od 5 godina.


Opširnije...
 
Vrh