• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

ASUS najavljuje partnerstvo sa kompanijom Oculus

PCAXE_news

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
28.07.2009.
Poruka
5.781
Rezultat reagovanja
395
Moja konfiguracija


ASUS je najavio partnerstvo sa kompanijom Oculus, vodećim inovatorom iz oblasti tehnologija za virtuelnu realnost, na Oculus Connect 2 Developer konferenciji u Los Anđelesu. Ovo partnerstvo ima za cilj da ljubiteljima video igara, uz pomoć Oculus Rift kacige za virtuelnu realnost, pruži zaista impresivan doživljaj u igranju na ASUS G11CD i Republic of Gamers G20CB gejmerskim desktop računarima. ASUS G11CD i ROG G20CB su opremljeni nedavno predstavljenom šestom generacijom Intel Core procesora i NVIDIA GeForce GTX grafičkim kartama, što garantuje beskompromisne performanse u igrama.

“ASUS se trudi da ljubiteljima video igara pruži najbrže i najmoćnije gejmerske inovacije. Sa ASUS G11 i ROG G20 gejmerskim desktop računarima, imamo za cilj da doživljaj prilikom igranja video igara podignemo na potpuno novi nivo”, izjavio je Joe Hsieh, korporativni potpredsednik kompanije ASUS.


Opširnije...
 
Vrh