• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Android sam brise foto/video fajlove ?

knezebic

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
01.07.2020.
Poruka
8
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Pozdrav...par puta mi se desilo i evo opet..naime sinoc sam snimao video na Xiami Redmi Note 7,

danas sam ga otvorio da pogledam i isao je video sve je bilo u redu,

posle par minuta ja htedoh opet da pogledam video, kad ono nema ga... znaci uopste ga nema ispario sa telefona bukvalno...........niti ga prikazuje u bilo kom smecu, cak ga nema ni na Google photos !!!......

A fora je kada sam prvi put otvorio Google Photos da vidim ima li ga tamo kao sto mi uvek sve sacuvava podatke tu, ja otvorim i prikaze se datoteka, ja da kliknem na nju kad ono nestade...nestala slicica datoteke i sa njom svaki moguci trag......ne mogu opisati koliko sam besan.... video od 17 minuta nestade kao da nikada nije sniman .. . ..

Ima li pomoci ovakvom slucaju ?
 

tanleoni

PCAXE Member
Učlanjen(a)
17.01.2017.
Poruka
235
Rezultat reagovanja
118
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Dell Inspiron 15 5510
CPU & cooler:
Intel i7-11390H 4/8 12M
RAM:
16GB 32000MHz
VGA & cooler:
Intel Iris Xe
Display:
DELL P2419H & 15.6"
Mice & keyboard:
Logitech MK540
Internet:
Orion telekom 600/120
OS & Browser:
Windows 10 & Chrome
Ne znam sta je uzrok brisanja videa, mislim da se i meni to desilo jednom. U galeriji sam imao kao dva siva kvadrata(sto je verovatno predstavljalo obrisan snimak ili sliku). I to sam slucajno video listajuci stare slike, tako da nisam mogao da se setim sta je uopste to pa nisam ni pokusavao da vratim.

Jednom prilikom sam slucajno formatirao ceo HDD i sa EaseUS Data Recovery Wizard sam vratio bukvalno sve, nekh 400GB sigurno. Videh sam da postoji i EaseUS MoviSaver, pa probaj sa njim. Ne znam da li ima ogranicenje free verzija, kao sto ima Windows aplikacija(na 2GB).
 
Vrh