• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

AMD LiquidVR tehnologija osvojila prestižnu Lumiere nagradu

PCAXE_news

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
28.07.2009.
Poruka
5.781
Rezultat reagovanja
395
Moja konfiguracija


Kompanija AMD je objavila da je njihova LiquidVR tehnologija, inicijativa posvećena kreiranju udobnog i maksimalno realističnog iskustva Virtuelne Realnosti (VR), nagrađena prestižnom Lumiere nagradom. Ovu nagradu dodeljuje udruženje Advanced Imaging Society, za inovacije u zabavnim tehnologijama, a ovoga puta je sedma tradicionalna dodela nagrada za tehnologije i nove proizvode održana u Paramount Pictures studiju, u Paramount kompleksu u Holivudu (Kalifornija).

„Nama je čast što je holivudska industrija prepoznala AMD LiquidVR tehnologiju kao budućnost na polju kreativne umetnosti i nauke“, rekao je Raja Koduri, viši potpredsednik i glavni arhitekta Radeon Technologies Grupe, u kompaniji AMD. „Sa AMD LiquidVR tehnologijom, programeri u filmskoj industriji, industriji igara, medicini, istraživanjima i edukaciji u potpunosti mogu iskoristiti GPU snagu Radeon grafike, i zajedno možemo kreirati zadivljujuće i revolucionarno VR iskustvo.”


Opširnije...
 
Vrh