• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

AMD FirePro grafika pokreće nove Dell Precision mobilne radne stanice

PCAXE_news

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
28.07.2009.
Poruka
5.781
Rezultat reagovanja
395
Moja konfiguracija


Kompanija AMD je najavila da će nove Dell Precision 3510, 7510 i 7710 mobilne radne stanice biti pokretane AMD FirePro mobilnim GPU-ovima za zavidne performanse u aplikacijama. Korisnicima mobilnih radnih stanica, pogotovo onima u oblasti medija i zabave, AMD FirePro W7170M GPU u Dell Precision 7710 mobilnim radnim stanicama pružiće izvanredne grafičke i računarske performanse od čak 3 TFLOPS-a u jednostrukoj preciznosti za rad na najkompleksnijim poslovima.

Za inžinjere i profesionalne dizajnere, Dell Precision mobilne radne stanice sa AMD FirePro W7170M, W5170M i W5130M profesionalnom grafikom nude moćnu i pouzdanu platformu za softvere u računarski-potpomogunutom dizajnu (CAD), računarski-potpomogunutoj proizvodnji (CAM) i računarski-potpomogunutom inženjerstvu. AMD profesionalna grafika je sertifikovana od strane nezavisnih proizvođača softvera (ISV), čime je osigurana vrhunska stabilnost i performanse u ekstremno intenzivnim računarskim poslovima.


Opširnije...
 
Vrh