• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

PCAXE_news

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
28.07.2009.
Poruka
5.781
Rezultat reagovanja
395
Moja konfiguracija


Axe Gaming News epizoda 16 je pred Vama. Kao i uvek, i ova epizoda će Vam prikazati zanimljive vesti iz sveta igara, ovaj put sa originalnom ekipom.

Blizzard je iznenadio mnoge izbacivši patch za Warcraft III, kao i nedavno za Diablo II, koji bi trebalo da poboljšaju kompatibilnost sa modernim operativnim sistemima - ko je rekao Windows 10? To nije sve, jer je izašao i trailer za Warcraft film.

Microsoft najavljuje cross-platform gejming, a nama ostaje da vidimo da li će u tome i uspeti, jer ovo svakako nije mala stvar i da bi se ostvarila i developeri igara bi morali da tako nešto omoguće.

Tu je i GameS akcija, koja traje do 27. marta, i gde je na popustu GTA V za sve platforme. Trailer za System Shock remastered je izašao i vrlo nas pozitivno iznenadio, a šuška se i o System Shock III igri. Otkriveno je i još detalja vezanih za Sony VR...

Opširnije...
 
Vrh