• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najbolja igra koju ste ikad igrali Je?

Mare1389

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
29.10.2017.
Poruka
1.422
Rezultat reagovanja
522
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ryzen 5 3600
Motherboard:
MSI A320M-A PRO MAX
RAM:
Patriot Viper Steel 3200MHz 16GB (2 X 8GB)
VGA & cooler:
SAPPHIRE NITRO RX 470 4GB
Display:
DELL monitor SE2419HR 23.8 IPS 1920 x 1080
HDD:
Patriot Burst 120GB & 1TB HDD
PSU:
FSP Hexa 500W
Mice & keyboard:
Zowie EC1 & Logitech G413 Carbon
Ja zato sebe ne mogu da nateram da igram tu igricu iako mislim da je dobra sa dosta detalja i da moze dosta vremena da se potrosi na nju. Nisam igrao vise od dva sata sigurno, imam zelju da igram a u isto vreme i nemam.
Sve je nekako sporo i to me nervira. Onaj uvod je duzi malo i smara, to je verovatno zato sto sam se vracao igrici dva tri puta pa sam morao opet da predjem uvod. Ako se ne varam po kampu ne mozes da trcis. Uzmes neku misiju pa moras sa konjem da ides do neke tamo lokacije ko indijanac za nesto malo akcije ( bar u pocetku igre koliko sam ja igrao ). U GTA me nije bas smaralo da vozim kola do neke lokacije u misiji.
 

Biznismen

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
17.08.2021.
Poruka
39
Rezultat reagovanja
15
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD Ryzen 5 3600 & Cooler Master Hyper 212 Black Edition
Motherboard:
MSI B450 Tomahawk Max
RAM:
16GB Patriot Viper RGB DDR4 3600MHz CL17 2x8 KIT
VGA & cooler:
AMD Radeon Sapphire RX 5500 XT 4GB GDDR6
Display:
BenQ Mobiuz EX2510S Full HD 24.5" [165hz, 1ms]
HDD:
Patriot Burst 480GB & Kingston A400 240GB SSD
Case:
MS Titan II Pro
PSU:
Corsair RM 850X 80 Plus Gold 850w
Mice & keyboard:
Неки што су преживели други светски рат
Internet:
SBB 192/11
OS & Browser:
Windows 10 Pro
Other:
Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Mozda postoji razlog zbog cega. RDR2 je nevidjeno smece. Jedino sto u igri vredi je grafika. Meni je igra tesko razocaranje. Igram je trenutno par nedelja svakog dana po par sati zavisi koliko imam vremena. Toliko je na silu igram samo zato sto sam dao pare za nju pa mi zao da je ne zavrsim. Call Of Juarez Gunslinger je tata za ovaj RDR2.
Igra je penzioner u kasnim godinama. Gameplay se vuce kao creva. Mogao bih nabrajati mane igre do sutra i jos da mi zafali vremena. Kad god sam u kampu ne mogu da se krecem brzo vec se vucem po mapi kao invalid jer je igra ogranicena. Fast travel postoji ali zapravo kao da ne postoji. Nije kao u AC da mozes sa bilo kog mesta da odes do neke fast travel tacke. Cesto sam od mesta za fast travel toliko udaljen da mi se vise isplati da direktno idem do mesta gde treba da odem. Ako bi smo igru posmatrali sa stanovista neke simulacije jahanja konja onda bi igra bila zaista remek delo. Cowboy igra gde 80% gameplaya jases konja a 15% ostalog. Od tih 15% 5% je malo pucanja. Opljaskas li slucajno nekog i uzmes mu cak 1,12$ odmah ti karma ide prema crveno iako karma treba da bude u pozitivi da bi mogao da kupujes odredjenje stvari poput outfita pusaka i sl. Igra je toliko losa da mogu o tome da razglabam koliko hocu. Taman dodjes do pozitivne karme Dutch te vodi da ides u misije gde pljackas banke, vozove i ostalo i pobijes 50+ pandura pa onda karma opet ide ka crvenoj boji. Onda si trazen a to resavas tako sto placas da te ne traze a placanje ponkead iznosi toliko para koliko si zaradio u misiji pa mi nema logike. O kontroli konja mogu posebnu temu da napravim, trci trci pa se zabode u neku ogradu umesto da preskoci pa letis kao iz katapulta, ukoliko si u nekoj trci cesto ne mozes da ga zaustavis nego kad pokusas da stanes on krene desno pa krene levo pa skoci pa se rotira oko sebe kao kad pas juri rep.
Evo situacija od danas, kamp u kome sam bio tj. ona velika kuca, napali me 30 njih resetaju kucu na sve strane. Ja moram da odem do gore na sprat pa da se spustim do dole a sve to radim tako sto lagano hodam po kuci dok oko mene metkovi lete na sve strane. Zasto? Pa zato sto sam ogranicen sto se tice brzine kad sam u kampu. Dakle kad si pod paljbom 30+ ljudi ne mozes da se kreces po kuci brzo i pokusas da ih pobijes vec da se setas kao da si dosao na neki party.
Kazem igra je odlicna graficki, gameplay je smece.
To su sve sitnice na koje nisam puno obraćao pažnju. Igra je toliko živa i realistična da prosto ne može da mi dosadi, pa čak i jahanje konja jer se tokom jahanja često desi neki random event (tipa nekoga napadne medved i ti imaš opciju da li ćeš da spasiti ili ne). Priča je fantastično napisana, likovi su fantastično odrađeni, ni u jednoj igri se nisam toliko vezao za protagonistu kao u RDR2, jer igra ima tu neku emotivnu težinu koja je sve veća i veća kako priča odmiče i ona te emotivno veže za likove. Takođe igra ima jedan neverovatan detalj, a to je da karakteri u igri evoluiraju tj. da im se ličnosti menjaju tokom priče. Ne bih sad ništa da spojlujem, to ostavljam onom ko će da pređe tu igru. A da ne pominjem to koliko je igra sadržajna, možeš puno stvari da radiš pored misija, a to je da ideš u lov, da pecaš, da igraš poker, da igraš finger fillet itd. Imaš milion raznih outfita, možeš da kastomajzuješ oružja kako ti hoćeš, možeš da promeniš boju oružja u zlatno ili srebno tu imaš milion opcija. Što se tiče karme, da li će da ka crvenoj ili beloj boji zavisi od sopstvenih odluka igrača, ako sretneš nekog prosjaka i on te pita za novac, ti imaš opciju da li ćeš mu dati novac ili ne. Ako odbiješ da mu daš novac tebi karma ide na crveno, ako mu pomogneš tebi karma na belo. Jedino u misiji gde pljačkaš poštu u Saint Denis-u tu možeš da dobiješ onaj minus, inače u ostalim misijama gde se pucaš, ne može da ti se promeni karma. Jedine zamerke koje imam jesu loša optimizacija, kada si u prirodi tebi bude tipa 60 fps-a a kada odeš u neki grad tebi se fps spusti na 35-40. Druga zamerka jesu loše kontrole, tu se slažem sa tobom u potpunosti, ali ipak mislim da je "smeće" prejaka reč.
 

DeRadicci

Market Guru
Učlanjen(a)
14.04.2015.
Poruka
3.394
Rezultat reagovanja
98
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i7-3770, LC-CC-120
Motherboard:
Asus P8B75-M LX
RAM:
2x8GB Kingston HyperX HX316C10F/8
VGA & cooler:
Sapphire RX 580 8GB Pulse
Display:
Dell UltraSharp U2312HM
HDD:
500GB WDS500G2B0A, 2TB HDWD120UZSVA
Case:
Cooler Master Elite 334
PSU:
Sharkoon SHP550 V2
OS & Browser:
Windows 10 Pro, Firefox
Pa naravno da je prejaka. Izjaviti da je RDR2 neviđeno smeće, može sebi dopustiti samo nadmena i arogantna osoba.
 
Vrh